Voorman

Werken bij Bouwgroep Peters

Ben jij die Voorman die het vak beheerst? Doe jij het werk waar je echt goed in bent en wat je leuk vindt? Ben je bovendien in voor uitdagingen waaraan eer te behalen is? Als je antwoord ja is, lees dan verder en bel of mail Bouwgroep Peters!

Bij Bouwgroep Peters staan we voor elkaar klaar

De sfeer is open, we werken met korte lijnen, durven onderling hulp te vragen en aan te bieden en zijn graag duidelijk. We nemen tijd om naar elkaar te luisteren en met elkaar na te denken en te praten over de toekomst. De toekomst van onze mensen en van het bedrijf. We willen graag verder groeien in kwaliteit en kwantiteit en daar hebben we iedereen keihard voor nodig. Daarom delen en vieren we de successen! Tegelijk hebben we oog voor elkaar ook als ‘er iets speelt’. Bij Bouwgroep Peters sta je er dus niet alleen voor.

Je taken als timmer-/voorman

Als allround Timmer-/Voorman kun je zelfstandig uit de voeten op onze projecten

Als één van de grootse Zeeuwse bouwbedrijven zijn wij vooral actief in nieuwbouw (woning- en utiliteitsbouw). Daarnaast lopen er altijd restauratie-, renovatie- en verbouwprojecten waar we de expertise, vakbekwaamheid en leidinggevende capaciteiten van Timmer-/Voormannen hard nodig hebben.

Wat breng je mee?

Je bent handig, proactief, denkt mee, zet lijnen uit en bent flexibel

Daarnaast heb je:

  • veel ervaring. Daarnaast zoeken wij ook beginnende voormannen 
  • een diploma in een bouwkundige richting

  • leidinggevende capaciteiten, mensenkennis en oplossend vermogen

  • rijbewijs B (BE is een pré)

Wat bieden wij jou?

Uitdagingen; dat ten eerste!

Ten eerste werk je als Timmer-/Voorman bij Bouwgroep Peters aan de projecten die bij je passen. Of dat nu de grootse bouwprojecten in Zeeland zijn of juist kleinschalige: Bij Bouwgroep Peters kun je uit de voeten op de projecten die jij het liefst draait. Ten tweede krijg je vrijheid en verantwoordelijkheid omdat je als (aanstaand) volwaardig Voorman oplossingen moet kunnen bedenken en uitvoeren. Verder mag je rekenen op:

  • een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden
  • ontwikkel- en groeimogelijkheden

Solliciteren?

Ben jij klaar om deze job en Bouwgroep Peters te ontdekken?

▶  Mail ons je motivatie met CV naar info@bouwgroep-peters.nl

▶  Of bel Joost Pluijlaar op 06 51 59 53 45

Beginnend Voorman?

Ben jij die Timmer-/Voorman zonder of met weinig praktijkervaring? Zit jij nog op of kom je net van school (bouwgerelateerde opleiding) of werk je al langer maar denk je aan een loopbaanwijziging? Met de juiste instelling, voldoende technisch inzicht en gezonde ambities kun je wellicht bij dé bouwspecialisten van Zeeland aan de slag. Omdat wij op veel deelgebieden actief zijn, kunnen wij mensen op verschillende niveaus in laten stromen en aan het werk zetten.

Heb jij nog niet de papieren maar wel de juiste instelling?

Dan gaan we daar samen voor zorgen! Solliciteer gerust, we gaan graag met je in gesprek.

Wie wij zijn?
Bouwgroep Peters is één van de grootste bouwbedrijven in Zeeland

Met ca. 120 medewerkers werken wij aan grote en kleine projecten in alle sectoren van de bouw. Als ambitieus bouwbedrijf gaan wij iedere uitdaging aan. Tegelijk voelen wij ons voor niets te groot en niet te klein: van service en onderhoud tot woningbouw, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw. Wij besteden zorg en aandacht aan onze medewerkers, projecten en klanten. Ook hechten we veel waarde aan het welbevinden en de inbreng van onze medewerkers. Zo bouwen we aan jouw ambities, ons bedrijf en voor onze klanten.

Meer vacatures

Servicemedewerker bouw →
Werkvoorbereider →
Timmerman/-vrouw →