Servicemedewerker bouw

Werken bij Bouwgroep Peters

Houd jij van afwisselend werk, ga je graag met mensen om en ben je toe aan iets beters? Als je antwoord ja is, bel of mail dan gewoon met Bouwgroep Peters!

Bij Bouwgroep Peters staan we voor elkaar klaar

De sfeer is open, we werken met korte lijnen, durven onderling hulp te vragen en aan te bieden en zijn graag duidelijk. We nemen tijd om naar elkaar te luisteren en met elkaar na te denken en te praten over de toekomst. De toekomst van onze mensen en van het bedrijf. We willen graag verder groeien in kwaliteit en kwantiteit en daar hebben we iedereen keihard voor nodig. Daarom delen en vieren we de successen! Tegelijk hebben we oog voor elkaar ook als ‘er iets speelt’. Bij Bouwgroep Peters sta je er dus niet alleen voor.

Je taken als servicemedewerker bouw

Bij ons en voor jou is elke dag anders en geen klus hetzelfde

Vanaf 32 (bij voorkeur 40) uur per week ben je, alleen of met je maat op karwei om bijvoorbeeld erkers aan te bouwen, kozijnen te vervangen, een badkamer te betegelen of dakkapel te plaatsen. Als je van afwisseling en zelfstandigheid houdt, is dit dé baan voor jou! Afhankelijk van de teamgrootte draai je regelmatig een weekend- of oproepdienst (max. 1 x per maand) een flexibele instelling is dus gewenst.

Wat breng je mee?

Je bent handig, klantvriendelijk, communicatief vaardig en proactief

Daarnaast heb je:

  • minimaal 5 jaar allround werkervaring in de bouw
  • een diploma in een bouwkundige richting (of genoeg werkervaring om dit te evenaren)

  • rijbewijs B (BE is een pré)

Wat bieden wij jou?

Allereerst afwisseling, want als Servicemedewerker Bouw is elke dag anders

Ook krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze functie, waaronder de vrijheid om je werk zelf in te delen. Daarnaast bieden wij:

  • een goed salaris en fijne arbeidsvoorwaarden
  • een bus en een telefoon van de zaak

  • genoeg ontwikkel- en groeimogelijkheden om jouw carrière een boost te geven.

Solliciteren?

Ben jij klaar om deze job en Bouwgroep Peters te ontdekken?

▶  Mail ons je motivatie met CV naar info@bouwgroep-peters.nl

▶  Of bel Vincent de Leeuw op 06 20 00 54 55

Wie wij zijn?
Bouwgroep Peters is één van de grootste bouwbedrijven in Zeeland

Met ca. 120 medewerkers werken wij aan grote en kleine projecten in alle sectoren van de bouw. Als ambitieus bouwbedrijf gaan wij iedere uitdaging aan. Tegelijk voelen wij ons voor niets te groot en niet te klein: van service en onderhoud tot woningbouw, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw. Wij besteden zorg en aandacht aan onze medewerkers, projecten en klanten. Ook hechten we veel waarde aan het welbevinden en de inbreng van onze medewerkers. Zo bouwen we aan jouw ambities, ons bedrijf en voor onze klanten.

Meer vacatures

Timmerman/-vrouw →
Werkvoorbereider →
Timmer-/voorman →