HR officer

Werken bij Bouwgroep Peters

Ben jij die HR officer die graag ondersteunt en adviseert? Werk jij graag met verschillende afdelingen en zorg jij voor een unifrom HR beleid? Als je antwoord ja is, lees dan verder en bel of mail Bouwgroep Peters!

Bij Bouwgroep Peters staan we voor elkaar klaar

De sfeer is open, we werken met korte lijnen, durven onderling hulp te vragen en aan te bieden en zijn graag duidelijk. We nemen tijd om naar elkaar te luisteren en met elkaar na te denken en te praten over de toekomst. De toekomst van onze mensen en van het bedrijf. We willen graag verder groeien in kwaliteit en kwantiteit en daar hebben we iedereen keihard voor nodig. Daarom delen en vieren we de successen! Tegelijk hebben we oog voor elkaar ook als ‘er iets speelt’. Bij Bouwgroep Peters sta je er dus niet alleen voor.

Je taken als HR officer

Je bent verantwoordelijk voor de personeelsadministratie rondom in-, door- en uitstroom, verlof en verzuim en je bent het aanspreekpunt voor vragen van medewerkers en management over de toepassing van de arbeidsvoorwaarden en cao. Ook zorg je voor een goede administratie van ons omvangrijke wagenpark en beheer je de afspraken met de inleners. Naast je operationele werkzaamheden heb je een breed takenpakket:

 • Je bouwt in je functie aan een doorontwikkeling van een professionele HR-omgeving
 • Je werkt aan projecten zoals bijvoorbeeld arbeidsmarkcommunicatie
 • Je nauw contact onderhoudt met opleidingsinstituten in de regio en dat wij actief aanwezig zijn op banenbeurzen
 • Je voor een goed netwerk van en bouw je aan een goede relatie met detacheringsbureaus voor onze flexibele schil
 • Je ziet kansen maar kunt je ook flexibel opstellen als blijkt dat een andere koers of ander moment toch beter is
 • Jouw grondhouding initiatiefrijk is, waarbij je de balans tussen snel vooruit willen gaan en geduld bewaren goed weet te bewaken
 • Je een brede interesse hebt plus de wil én de competenties om het bedrijf toekomstbestendig te maken
 • Je rechtstreeks rapporteert aan de algemeen directeur
Wat breng je mee?

Wij zoeken een generalistische en zelfstartende HR-Officer die verbindend en toekomstgericht te werk gaat maar ook begrijpt dat binnen ons bedrijf veranderingen niet van de ene op de andere dag gerealiseerd kunnen worden. Je hebt daarom:

 • sterke communicatieve vaardigheden waarbij organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht en inlevingsvermogen essentieel zijn
 • Je bent goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en weet deze op de juiste wijze te implementeren in het bedrijf
 • kennis van en ervaring met Afas Profit is een pre
 • een afgeronde hbo-opleiding in een relevante richting en ongeveer 3 tot 5 jaar
 • vergelijkbare werkervaring als HR-Officer of -medewerker, bij voorkeur in de bouwsector
Wat bieden wij jou?

Ons bedrijf is in transitie, daarin zit voor jou de uitdaging

In deze groeifunctie kun je een bijdrage leveren aan en een stempel drukken op de verdere groei en professionalisering van HR én het bedrijf.

Ons bedrijf valt onder de CAO voor de Bouw en Infra. Naast een uiteraard marktconform salaris, biedt de CAO aantrekkelijke voorwaarden zoals een goed pensioen bij bpf Bouw (middelloonregeling)

Solliciteren?

Ben jij klaar om deze job en Bouwgroep Peters te ontdekken?

▶  Mail ons je motivatie met CV naar sdendekker@bouwgroep-peters.nl 

▶  Of bel Stefan Den Dekker, Algemeen directeur, 06 53 97 96 91

Wie wij zijn?
Bouwgroep Peters is één van de grootste bouwbedrijven in Zeeland

Met ca. 120 medewerkers werken wij aan grote en kleine projecten in alle sectoren van de bouw. Als ambitieus bouwbedrijf gaan wij iedere uitdaging aan. Tegelijk voelen wij ons voor niets te groot en niet te klein: van service en onderhoud tot woningbouw, renovatie, restauratie en utiliteitsbouw. Wij besteden zorg en aandacht aan onze medewerkers, projecten en klanten. Ook hechten we veel waarde aan het welbevinden en de inbreng van onze medewerkers. Bouwgroep Peters heeft de ambitie om de HR-organisatie verder te professionaliseren en taken en verantwoordelijkheden te centraliseren. Wij zoeken daarom een HR- Officer die in staat is een goede HR-basis neer te zetten en die tegelijkertijd ook met de voeten in de Zeeuwse klei durft te staan.

Meer vacatures

Servicemedewerker bouw →
Werkvoorbereider →
Timmer-/voorman →